Tsurune: The Linking Shot Ep12 Julkaisupäivä, Spekulaatio, Katso verkossa

Tsurune: The Linking Shotin jakso 12 julkaistaan ​​keskiviikkona 22. maaliskuuta 2023. Tuomme sinulle viimeisimmät päivitykset.

Jokainen jousen tasapeli kootaan yhteen turnaukseen Tsurune: The Linking Shot -sarjan jaksossa 11, jonka otsikko on 'Falling Into Place'.

Päivä, jota jokainen kyudo-seura on harjoitellut, on vihdoin koittanut ja turnaukseen valmistautuminen alkaa sujuvasti. Tsujiminen ja Kazemain valitettava ottelu käynnistää kilpailun, eikä kumpikaan joukkue ole valmis luopumaan voitosta.

Nikaido saa selville, mistä kyudossa on kyse. Lopuksi, se ei ole vain ampumista maaliin yksin, vaan jotain, mitä teet yhdessä koko joukkueesi kanssa.

Tässä uusimmat päivitykset.

kasvot ennen ja jälkeen painonpudotuksen miehet
Sisällys 1. Jakson 12 spekulaatiot: 2. Jakson 12 julkaisupäivä 2.1. Onko Tsurune: The Linking Shotin jakso 12 tauolla tällä viikolla? 3. Yhteenveto jaksosta 11: 4. Mistä katsoa Tsurune: The Linking Shot? 5. Tietoja Tsurunesta

1. Jakson 12 spekulaatiot:

Seuraavassa jaksossa on todennäköisesti Kirisaki ottelu ketä tahansa vastaan, ja se on luultavasti heille helppo voitto, kun otetaan huomioon heidän vahva joukkueensa ja muiden merkittävien ryhmien puuttuminen tällä hetkellä Kazemaita lukuun ottamatta.

Kazemaille turnaus jatkuu todennäköisesti sujuvasti, sillä he ovat vihdoin ymmärtäneet ikiai-merkityksen ja löytäneet sellaisen myös joukkueelleen. Toivottavasti he voivat nousta finaaliin ja voittaa myös Kirisakin.

2. Jakson 12 julkaisupäivä

Tsurune: The Linking Shotin jakso 12 julkaistaan ​​keskiviikkona 22. maaliskuuta 2023. Se on viikoittainen anime, ja uusia jaksoja julkaistaan ​​joka keskiviikko.

hauskoja profiilikuvia Facebookiin

2.1. Onko Tsurune: The Linking Shotin jakso 12 tauolla tällä viikolla?

Ei, Tsurune: The Linking Shotin jakso 12 ei ole tauolla tällä viikolla. Jakso julkaistaan ​​edellä mainittuna päivänä.

3. Yhteenveto jaksosta 11:

Turnauspäivä saapuu, kun kaikki kouluista ja klubeista valmistautuvat aamulla vihdoin taistelemaan ylpeytensä ja seuransa puolesta. päivä, josta he molemmat ovat olleet huolissaan ja innoissaan, on tehnyt debyyttinsä.

Kirisaki ja Kazemai tervehtivät myös ystävällisesti ilmoittautuessaan huoneisiinsa, ja heidän tiiminsä saavat selville, että he asuvat samoissa rakennuksissa. Kun Minato katsoo ulos, hän huomaa Nikaidon viereisessä huoneessa.

Harjoitukset alkavat, kun se alkaa vihdoin tuntua oikealta turnaukselta. Kazemai pysyy rauhallisena ja rentona ottaessaan yksi toisensa jälkeen. Ryhmä tarkastelee otteluohjelmaa valmisteltuaan strategioitaan ja näkee, mitä joukkueita he kohtaavat.

tatuointeja, jotka näyttävät kirjonta
Kaikki tarkistavat kalusteet | Lähde: Piilota

Nikaido saa myös paljon kiitosta koko joukkueensa opettamisesta, mutta on turnauksen johdosta kärjessä ja on vain turhautunut kohteliaisuuksiin. Hän myös törmää Seiyaan kylpyhuoneessa ja alkaa jälleen tappelemaan ilman erityistä syytä.

Hänen on voitettava tämä, tai Tsujimine ei koskaan kehity tilastaan ​​kaikkina näinä vuosina; vain voitto turnauksessa vahvistaa heidän muutostaan ​​ja saa kaikki ymmärtämään, kuinka pitkälle he ovat onnistuneet pääsemään. Shigeyuki katselee peliä myös leposängystään, mikä antaa Nikaidolle motivaatiota.

Minato saa peukaloonsa pienen vamman, joka voi vaikuttaa hänen ampumamuotoonsa, ja kaikki tuntevat sen takia pientä ahdistusta. He asettuvat ensimmäiseen otteluun, kun Tsujiminen, Nikaido ja kaikki Kazmai ottavat kauniita laukauksia maaliin.

Nikaidon arvonta | Lähde: Piilota

Valitettavasti Seiya jää väliin Nikaidon sanojen aiheuttaman ahdistuksen vuoksi ja Minaton vamma alkoi vihdoin päästä käsiksi. Minato on kuitenkin alkanut muuttaa arvontaa, ja rytmin muuttaminen ja joukkueen yhdistäminen vie paljon tavallista pidempään.

Nikaido muistelee harjoitusaikaansa ja miettii, kuinka pitkälle heidän joukkueensa on edennyt varhaisista harjoituspäivistä, ja kaikki hänen tunteensa virtaavat suoraan hänen jousensa vetoon, kun hän onnistuu laskeutumaan jälleen kerran; tämä ei ollut hänen yksin tekemä tasapeli, vaan hänen joukkueensa takana.

Voitto menee kuitenkin Kazemalle hyvin tiukan taistelun kautta, mutta Nikaidon joukkue ottaa sen hyvässä urheilussa, mutta sen kautta saadut opetukset olivat paljon tärkeämpiä kuin pelin voitto. Masaki kehuu joukkuetta siitä, että se on vihdoin löytänyt joukkueelleen ainutlaatuisen ikiain.

4. Mistä katsoa Tsurune: The Linking Shot?