Tuleeko hyökkäys Titanin kaudelle 4 seuraamaan mangaa? Mikä tahansa 2. kurssi?

Voiko MAPPA Studio animoida jäljellä olevat AoT-asiat AoT-kauden 4 16 jaksossa? Voivatko he täysin mukauttaa mangaa?

Kukaan ei voi ymmärtää intensiteettiäni joka kerta, kun päätän Attack on Titan: Viimeinen kausi -jakson joka viikko. Kaikki jännitys, vaara, viha ja raivo, jonka hahmot tuntevat - minäkin tunnen heidät! Siitä lähtien, kun jakso 64 oli ensi-iltansa (tai jakson 4 jakso 5), halu ja tarve katsella tätä ohjelmaa vain kasvaa!

Itsekkäästä toiveestani huolimatta osuin tiiliseinään joka kerta, kun muistutan itselleni, että Viimeisessä kaudessa on vain 16 jaksoa. En voi uskoa tätä. Kuinka tuottajat, ohjaajat ja animaattorit voivat tehdä tämän?

MAPPA Studio on sitä parempi! Odotin ainakin kahden kentän kautta, jotta kausi 4 voi kattaa viimeisen luvun (luku 139). Joten, menemättä Warhammer Titan -tilaan, keskustellaan siitä, leikekö viimeisen kauden 16 jaksoa.

Tunnisteet SPOILERIT EDELLEEN! Tämä sivu sisältää spoilereita Attack on Titanista. Sisällysluettelo 1. Nopea vastaus 2. Tuleeko Cour 2 kaudelle 4? 3. Mitä lukuja voimme nähdä Cour 2: ssa? 4. Tietoja Titanin hyökkäyksestä

1. Nopea vastaus

Attack on Titan: Viimeinen kausi seuraa mangaa teelle! Ja vastaamaan monien fanien kysymyksiin: 'Kyllä! MAPPA Studio sopeutuu mangan johtopäätöksiin. ' Se ei ole 'Viimeinen kausi' turhaan!

Hyökkäys Titaniin Lähde: Fandom

Mutta koska Viimeisellä kaudella on vain 16 jaksoa, MAPPA on saattanut sopeutua vain luvuihin 119-120 (tai jopa puoleen mangan 30. osasta). Loput luvut (ja volyymit) voidaan mukauttaa toisen kurssin, elokuvan tai vielä parempana, kaksiosaisena elokuvana! Tämä keskustelu on kaikkialla sosiaalisessa mediassa Internetin tavoin! Nämä ovat todennäköisesti ilmoituksia, jotka tulevat esiin jakson 16 loppuun mennessä.

2. Tuleeko Cour 2 kaudelle 4?

Joka tapauksessa Attack on Titan: Viimeisellä kaudella voi olla Cour 2. Jos Cour 2 tulee olemaan:

• Uutiset saapuvat pian - Olemme kauden 4 jaksossa 10 (tai koko sarjan jaksossa 69). Olemme jo yli puolivälissä maaliin. Sen ilmoitus tulee varmasti jaksossa 16. Ja se todennäköisesti vahvistetaan ilmestyvän joskus tänä vuonna, ellei seuraavana. Toisaalta mikään Cour 2: n uutinen ei ole hyvä uutinen, koska tämä lisää 'Attack on Titan: The Final Season' -elokuvan todennäköisyyttä, joka mukauttaa luvut, jotka eivät leikanneet sitä TV-sarjassa.
  • Internet tulvii tärkeimmillä visuaaleilla kauden 4 toisella puoliskolla - Tässä vaiheessa yhtään 'Attack on Titan: The Final Season' -kurssin 2. avainta (tai digitaalisia julisteita) ei ole vielä julkaistu. Mutta kun se tapahtuu, se vahvistaa kauden 4 toisen puoliskon olemassaolon.
Attack on Titan 4. kausi (viimeinen kausi) - virallinen traileri Katso tämä video YouTubessa

Hyökkäys Titanin kauden 4 traileria varten

3. Mitä lukuja voimme nähdä Cour 2: ssa?

Jos viimeisessä kaudessa on jaksoja 17–26, luvut, jotka leikkaavat sen tähän animaatio-TV-sarjaan, ovat luvut 121–139. Katso alla olevasta taulukosta.

outoja tapoja sanoa, että rakastan sinua

Ottaen huomioon saamamme tahdistuksen (joka on suunnilleen 1-2 lukua jaksoa kohden), luvut 119 ja 120 ovat hyviä anime-asemia. Mangasta on leikattu sisältöä, kun ne mukauttivat lukuja 91-108. MAPPA: n toimet ovat kuitenkin ymmärrettäviä, koska niiden on vain puristettava kahden 45 sivun sisältävän luvun kohokohdat 30 minuutin ajon jaksossa.

Marley Arc | Lähde: Fandom

Jos MAPPA pitää kiinni kahden kentän reitistä (24-26 jaksoa), viimeisen kauden anime-sovitus tapahtuu seuraavaan suuntaan:

139 (viimeinen luku)26

Yllä olevassa taulukossa olen alkanut laskea jaksoa 10, koska se on viimeisin jaksojulkaisu tämän blogin kirjoittamisen aikaan. Yllä oleva taulukko on vain arvio. Tämä ei välttämättä ole täsmälleen assosiaatio lukujen ja jaksojen numeroiden välillä. Esimerkiksi jakson 11 otsikko on ”Väärennös”, joka on sama luku luvulle 110. Jakso 12 on kuitenkin nimeltään ”Oppaat” (kuten IMDB: ssä on esitetty), sama otsikko luvulle 109.

Vaikka luvuissa on uudelleenjärjestelyjä, jotka mukautetaan animeen, yksi asia on varma: fanit näkevät varmasti päätelmän Hajime Isayaman legendaarisesta mangasta animaatiossa.

Jos kahden kentän anime-mukauttaminen on todennäköistä, elokuva tai kaksiosainen elokuva on myös mahdollista:

Eren, Mikasa & Armin | Lähde: Fandom

Ei ole vain kannattavaa, että MAPPA esittelee kaksi Attack on Titan -elokuvaa, jotka perustuvat mangan 19 viimeiseen lukuun. Se säästää myös aikaa ja rahaa viimeisten 10 jakson (tai Cour 2: n jaksojen 17–26) animoimiseksi, lähettämiseksi ja uudelleenkäynnistämiseksi. Jos Attack on Titan -elokuvat ovat todella horisontissa, ne herättävät varmasti monien pitkäaikaisten franchising-faneiden huomion Japanissa ja ympäri maailmaa!

Pahin tapaus on MAPPA, joka mukauttaa luvut 121-139 vain yhteen 2 tunnin elokuvaan. Se ei riitä kertomaan kattavasti näiden viiden viimeisen luvun aikana esiintyneen lumoavan kertomuksen. Riippumatta MAPPA Studion päätöksestä, fanit eivät todellakaan voi odottaa, että heidän suosikki franchising-päättymisensä on täydessä animaation kunniassa!

4. Tietoja Titanin hyökkäyksestä

Attack on Titan on japanilainen manga-sarja, jonka on kirjoittanut ja kuvannut Hajime Isayama. Kodansha julkaisee sen Bessatsu Shonen -lehdessä.

Manga aloitti sarjallisuuden 9. syyskuuta 2009 ja jatkuu edelleen 30 tankōbon-formaatilla.

Titanin hyökkäys seuraa kolmen samankeskisen seinän sisäpuolelle sijoittunutta ihmiskuntaa suojautuakseen heitä saalistavilta kauhistuttavilta titaaneilta.

Eren Yeager on nuori poika, joka uskoo, että häkissä oleva elämä on samanlainen kuin karjan elämä, ja haluaa mennä jonain päivänä muurien yli, aivan kuten hänen sankarinsa, Survey Corps. Tappavan Titanin syntyminen vapauttaa kaaoksen.