Tsurune: The Linking Shot Ep13 Julkaisupäivä, Spekulaatio, Katso verkossa

Tsurune: The Linking Shotin jakso 13 julkaistaan ​​keskiviikkona 29. maaliskuuta 2023. Tuomme sinulle viimeisimmät päivitykset.

Yksi määrätietoinen laukaus ratkaisee Kazemain kohtalon Tsurune: The Linking Shot -elokuvan finaalissa, jaksossa 12, jonka otsikko on 'The Linking Shot'.

Minaton matka näyttää hedelmänsä jokaisessa jousilangan arvonnassa, kun Kazemai taistelee vaikeimmin voittaakseen Kirisakin finaaliturnauksessa. Epätasaisia ​​kertoimia vastaan ​​taisteleva joukkue, joka nousi tyhjästä, osoittaa ikiai, jonka he ovat saavuttaneet kuukausien työskentelyn aikana.

Laukausten osuessa ja yksi kerrallaan puuttuessa ottelu kehittyy joksikin paljon pidemmäksi kuin pelkät puolivälierät, vaan todellinen osoitus siitä, kuinka pitkälle rakkaus kyudoon voi viedä ihmisen.

Tässä uusimmat päivitykset.

Sisällys 1. Jakson 13 spekulaatiot: 2. Jakson 13 julkaisupäivä I. Onko Tsurune: The Linking Shotin jakso 13 tauolla tällä viikolla? 3. Yhteenveto jaksosta 12: 4. Mistä katsoa Tsurune: The Linking Shot? 5. Tietoja Tsurunesta

1. Jakson 13 spekulaatiot:

Seuraava jakso on todennäköisesti turnauksen jälkimainos ja vihje siitä, mitä sarjan seuraava kaari sisältää, kun otetaan huomioon, että kauden ensisijainen tavoite on jo ohitettu. Saatamme myös nähdä Nikaidon äskettäin uudistetut tavat oppia ja opettaa kyudoa.

Shu on voittanut turnauksen, ja jopa hänen sisarensa ja isänsä tulivat katsomaan, mikä tarkoittaa hänen perhe-elämänsä hidasta palautumista takaisin normaaliksi, mitä voimme odottaa tulevissa jaksoissa.

2. Jakson 13 julkaisupäivä

Tsurune: The Linking Shot -animen jakso 13 julkaistaan ​​keskiviikkona 29. maaliskuuta 2023. Jakson nimeä tai esikatselua ei ole näytetty.

I. Onko Tsurune: The Linking Shotin jakso 13 tauolla tällä viikolla?

Ei, Tsurune: The Linking Shotin jakso 13 ei ole tauolla tällä viikolla. Jakso julkaistaan ​​edellä mainittuna päivänä.

3. Yhteenveto jaksosta 12:

Minato muistaa lapsuutensa, kun hän oli pakkomielle kyudosta Saionjin ohjauksessa ja hänen päätöksensä jatkaa Kirisakia ja seurata äitinsä jalanjälkiä. Klubi kokoontuu ryhmäaterialle joidenkin Tsujiminen jäsenten kanssa.

Masaki pitää heille valmistelupuheen ennen seuraavaa suurta otteluaan. Yleisö alkaa myös pohtia, kumpi voittaa Kazemai-Kirisakin välillä, ja useimmat asettavat vetonsa Kirisakiin.

Jokainen joukkueen jäsen on valmis laittamaan sielunsa ja sydämensä keulaan tässä ottelussa, sillä se merkitsee heille molemmille paljon. Jopa Saionji-sensei ilmestyy todistamaan opettamiensa opiskelijoiden ponnisteluja, kun molemmat joukkueet vetävät jousia ja ampuvat.

Shu ottaa laukauksen | Lähde: Piilota

Tulostaulu kokoaa pisteitä, kun paine joutuu joihinkin niistä, kun taas päähenkilömme jatkavat asentoaan ja naulaavat jokaisen laukauksen. Takauma heidän lapsuuteensa osoittaa Minaton ja Shun ainutlaatuisen ystävyyden.

Kirisaki on yhden pisteen epäedullisessa asemassa, mutta tietty napsautus kaikkien joukkueen jäsenten välillä saa heidät suoriutumaan parhaan kykynsä mukaan ja laskemaan jokaisen laukauksen jollain viimeisistä kierroksista. Kazemai onnistuu myös pitämään päänsä ja ampumaan yhtenä.

Masaki jatkaa Kazemain juurtumista Saionjin yrittäessä saada hänet kamppailemaan puolen valitsemisen välillä, mutta senseina hän haluaa vain heidän ampuvan parhaan kykynsä mukaan. Molemmat joukkueet pääsevät tasapeliin ja pääsevät äkilliseen kuolemaan, joka ratkaisee tämän ottelun kohtalon.

Kun ikiai heidän sydämessään alkaa vihdoin toteutua, Minato on hyperfokusoitunut maaliin eikä horju, kun hän ampuu peräkkäin ja osuu täydellisesti Kirisakin pisteisiin, kun kauniit nuolet osuvat merkkiinsä yksi toisensa jälkeen.

Kenttä on ääriään myöten täynnä pelaajiensa henkeä, ja aito rakkaus kyudoon laitetaan jokaiseen otteeseen, eikä kukaan jää jäljelle. Loppu menee kuitenkin Shun eduksi, koska Minaton viimeinen epäonnistuminen ratkaisee pelin.

elokuvan vihreä näyttö ennen ja jälkeen
Minaton jousen veto | Lähde: Piilota

Masaki kehuu heidän panostaan ​​ottelussa. He eivät kuitenkaan ole pettyneitä tai järkyttyneitä, vaan he vain ymmärtävät, kuinka paljon he voivat kasvaa ja oppia kyudosta. Turnaus päättyy Kirisakin voittoon, ja he vievät cupin kotiin.

4. Mistä katsoa Tsurune: The Linking Shot?