Haikyuu - Kausi 4, jakso 19, julkaisupäivä, ennusteet, katso online

”Haikyuu! Sivun alkuun ’Episode19 on lähetetty 6. marraskuuta 2020. Crunchyroll suoratoistaa sen.

Sarukawa Tech Highin suunnitelma voittaa ottelu uuttamalla Kenma epäonnistuu. Kenma kieltäytyy luovuttamasta ja ponnistelee erinomaisesti joukkuetoverinsa hyväksi. Nekoma High nousee voittajana kynsien puremiseen.

Samaan aikaan Inarizaki High vs. Karasuno High ottelu siirtyy toiseen sarjaan. Karasuno High yrittää torjua Miya-veljien täydellisiä hyökkäyksiä.

Voivatko Hinata ja muut voittaa veteraanikoulua vastaan? Tuomme sinulle uusimmat jaksopäivitykset tälle animelle.

Sisällysluettelo 1. Jakso 19: n julkaisupäivä 2. Epsode 19 -spekulaatio I. Onko Haikyuu! Alkuun tauolla tällä viikolla? 3. Jakso 18 Yhteenveto 4. Mistä katsella Haikyuu! 5. Tietoja Haikyuusta

1. Jakso 19: n julkaisupäivä

Haikyuu-anime-jakso 19, The Ultimate Challenger, on julkaistu perjantaina 6. marraskuuta 2020.

kaikkien aikojen paras valokuva

Crunchyroll suoratoistaa animeja.

2. Epsode 19 -spekulaatio

Jakso 19 palauttaa keskittymisen Inarizaki High vs.Karasuno High otteluun. Virallinen tiivistelmä paljastaa, että Karasunon joukkueella on vaikeuksia Atsumu ja Osamu täydellisiä hyökkäyksiä vastaan.

Karasuno High | Lähde: Fandom

Kun ottelu saapuu toiseen sarjaan, joukkue Inarizaki tähtää Nishinoyaan Karasuno Highin heikkona lenkkinä.

Jos Karasuno voittaa, he kohtaavat Nekoma Highin seuraavassa ottelussa. Toistaiseksi Inarizaki High johtaa kuitenkin toisessa sarjassa 13-7. Jakso näyttää kuinka Karasuno palautuu takaisin tilanteesta.

miltä näytän vanhana
LUKEA: Huippu-vahvimmat ja taitavimmat pelaajat Haikyussa !!

I. Onko Haikyuu! Alkuun tauolla tällä viikolla?

Ei, seuraava Haikyuun jakso! Alkuun julkaistaan ​​aikataulun mukaan. Tällaisesta viivästyksestä ei ilmoiteta.

3. Jakso 18 Yhteenveto

Sarukawa Tech High on tietoinen Kenman heikosta kestävyydestä ja yrittää käyttää sitä joukkuetta vastaan. He aikovat tyhjentää Kenman ja murskata Nekoma Highin. He onnistuvat jopa työntämään Kenman hänen rajaansa.

satunnaisia ​​faktoja, jotka räjäyttävät mielesi

Asiat muuttuvat, kun heikko ja laiska Kenma kieltäytyy ja ponnistelee erinomaisesti joukkuetoverinsa vuoksi. Hän yllätti myös joukkuetoverinsa, kun hän onnistui tekemään hyppyn, joka asetettiin surkealle vastaanotolle.

Kenma ansaitsee Sarukawa Tech Highin taktiikallaan käyttäen suunnitelmiaan heitä vastaan ​​ja Nekoma High tekee maalin aggressiivisesti.

Viime kädessä Sarukawa Tech Highin puolustus putoaa, ja Nekoma High voittaa kynsien puremisen. On paljastettu, että Sarukawan valmentaja oli aikoinaan Nekoman valmentajan entinen opiskelija.

Kenma ymmärtää nyt, mitä Yamamoto tarkoittaa 'suolistossa'. Hän sanoo ylittäneensä rajoja ystäviensä vuoksi. Kuroon mielestä on epätavallista nähdä Kenman kaltaisen pitävän jotakuta ystävänä.

Inarizaki High | Lähde: Fandom

Koko joukkue on tyytyväinen Kenman suorituskykyyn, ja hän on ansainnut Yamamoton kunnioituksen, joka kerran epäili taitojaan.

Samaan aikaan Inarizaki High vs. Karasuno High ottelu siirtyy toiseen sarjaan, ja Inarizaki High johtaa 13-7.

halloween-asut 8-vuotiaalle pojalle

Kenma, Tora ja muut Nekoma High -pelaajat pääsevät sinne katsomaan meneillään olevaa ottelua. Jos Karasuno voittaa, he kohtaavat Nekoma Highin seuraavassa ottelussa.

4. Mistä katsella Haikyuu!

Katso Haikyuu !!:

5. Tietoja Haikyuusta

Haikyuu! on japanilainen manga-sarja, jonka on kirjoittanut ja kuvannut Haruichi Furudate. Sen julkaisu Shueishan viikoittaisessa Shonen Jumpissa alkoi helmikuussa 2012, jolloin julkaistiin 42 kerättyä tankōbon-osaa.

Hinata Shoyo on erittäin intohimoinen poika, joka haluaa seurata idolinsa 'Pikku jättiläinen' vaiheita lentopallon alalla.

Hinatan päättäväisyys on särkymätön, kun hän joutuu kammottavaan tappioon 'Oikeuden kuninkaan', nerokkaan prodigy-asettajan, Kageyama Tobion, lukiossa. Hinatan unelmat tuovat hedelmää, kun hän astuu lukioon.

Hän liittyy Karasuno Highin laskevaan lentopallojoukkueeseen ja on järkyttynyt löytääkseen saman Kageyaman kuin joukkuetoverinsa. Tarina seuraa Karasuno Highin herätystä ja ykseyttä, jota he ylläpitävät tasoittaakseen tietään kansalaisille