Blue Lock -jakso 7: julkaisupäivä, spekulaatiot, katso verkossa

Blue Lockin jakso 7 julkaistaan ​​lauantaina 19. marraskuuta 2022. Tuomme sinulle animen viimeisimmät päivitykset.

Blue Lockin kuudennessa jaksossa saamme tietää, että Kuon, Z-joukkueen kapteeni, on pettänyt heidät koko ajan vuotamalla heidän strategioitaan ja aseitaan Team W:lle vastineeksi siitä, että hän on antanut hänen olla Z-joukkueen paras maalintekijä. Näin tekemällä hän etenisi seuraavaan valintaan, vaikka joukkue Z hävisi.

Team Z:n tilanne näyttää vaikealta, sillä nyt he pelaavat Team W:tä vastaan ​​kymmenen pelaajan 12 pelaajaa vastaan. Tässä on viimeisimmät päivitykset.

Sisällys Episodi 7 Spekulaatioita Jakson 7 julkaisupäivä 1. Onko Blue Lockin jakso 7 tauolla tällä viikolla? Jakson 6 yhteenveto Tietoja Blue Lockista

Episodi 7 Spekulaatioita

Seuraavassa jaksossa nähdään loppuosa ottelusta Team W:tä vastaan, ja Kuon liittyy nyt heihin. Team Z kamppailee päihittääkseen 12 pelaajaa, kun joukkueessa on vain 10, joten saamme nähdä, kuinka he suunnittelevat voittoa ja onnistuvatko he.

Kuon liittyy tiimiin W | Lähde: Crunchyroll

Jakson 7 julkaisupäivä

Blue Lock -animen jakso 7 julkaistaan ​​lauantaina 19. marraskuuta 2022. Jakson nimeä tai esikatselua ei ole näytetty.

1. Onko Blue Lockin jakso 7 tauolla tällä viikolla?

Ei, Blue Lockin jakso 7 ei ole tauolla tällä viikolla. Jakso julkaistaan ​​edellä mainittuna päivänä.

Jakson 6 yhteenveto

Jakso alkaa joukkueella Z puhumalla seuraavasta ottelustaan ​​Team W:tä vastaan. Jos joukkue W häviää, se jää pois turnauksesta. Wanima-veljekset ovat Team W:n avainpelaajia, jotka käyttävät yhdistelmäpeliä.

Waniman veljekset | Lähde: Crunchyroll

Kuon kehittää uutta strategiaa seuraavaa peliä varten, jotta kaikki voivat loistaa kolmessa vuorossa, kolmessa vuorossa. Ottelu alkaa. Waniman veljeksillä on vahva kommunikointityyli, ja he käyttävät katsekontaktia tietääkseen, milloin ohittaa. He näyttävät tuntevan Chigirin ja laukaisevat hänet pilkamalla häntä hänen loukkaantumisestaan.

palavan miehen sisäinen lapsiveistos

Isagi estää heidän laukauksensa juuri ajoissa ja käskee Chigiriä jättämään heidät huomiotta. Joukkue Z tekee kaksi maalia. Yksi Waniman veljeksistä tekee virheen, laskeutuen Team Z:lle saadakseen vapaan osuman, jolloin he saavat toisen pisteen. He tekivät ensimmäisellä puoliajalla 3-0, kaikki pisteet Kuonilla.

Waniman veljekset tekevät kaksi pistettä seuraavalla puoliajalla. Kuon pyytää aluksi anteeksi, että antoi heidän tehdä maalin, mutta Isagi näkee oudon hymyn hänen kasvoillaan. Team W näyttää arvanneen Z-joukkueen strategian.

Isagi päättelee, että koska Kuon teki kaikki maalit ensimmäisellä puoliajalla, mutta antoi Joukkueen W saada kiinni toisella, hän pettää heidät, jotta hän voisi olla paras maalintekijä ja jatkaa seuraavaan valintaan yksin.

Kuon hymy | Lähde: Crunchyroll

Isagi kohtaa Kuonin, ja Waniman veljekset vahvistavat hänen päättelynsä. Kuon liittyy heidän joukkueeseensa ja kertoo Z-joukkueelle pelaavansa 12-10. Ego antaa tämän jatkaa. Kuon kertoo Isagille tehneensä tämän, koska heillä ei ole mahdollisuutta voittaa Joukkue V, joka voitti Joukkueen Y 8-0. Joukkue W tekee jälleen maalin ja johtaa sitä 4-3.

Katso Blue Lock päällä:

Tietoja Blue Lockista

Blue Lock on japanilainen mangasarja, jonka on kirjoittanut Muneyuki Kaneshiro ja kuvittanut Yusuke Nomura. Sitä on sarjottu Kodanshan Weekly Shōnen Magazinessa elokuusta 2018 lähtien. Blue Lock voitti 45. Kodansha Manga -palkinnon shōnen-kategoriassa vuonna 2021.

pakki harington emilia clarke suudelma

Tarina alkaa Japanin putoamisesta vuoden 2018 FIFA World Cupista, mikä saa Japanin jalkapalloliiton aloittamaan ohjelman, jossa etsitään lukion pelaajia, jotka alkavat harjoitella valmistautuakseen 2022 Cupiin.

Isagi Youichi, hyökkääjä, saa kutsun tähän ohjelmaan pian sen jälkeen, kun hänen joukkueensa menettää mahdollisuuden päästä Nationalsiin, koska hän siirtyi vähemmän taitavalle joukkuetoverilleen.

Heidän valmentajansa on Ego Jinpachi, joka aikoo 'tuhota japanilaisen häviäjäjalkapallon' ottamalla käyttöön radikaalin uuden harjoitusohjelman: eristää 300 nuorta hyökkääjää vankilaiseen laitokseen nimeltä 'Blue Lock'.