Blue Lock -jakso 24: julkaisupäivä, spekulaatiot, katso verkossa

Blue Lockin jakso 24 julkaistaan ​​lauantaina 25. maaliskuuta 2023. Sisältää kaikki keskustelut ja ennusteet animesta.

Vaikka Blue Lockin jakso 23 osoitti Team Whiten katkeraa tappiota Team Rediä vastaan, Rin valitsee yllättäen Isagin liittymään heidän joukkueeseensa, mikä suututti Nagin, Bachiran ja Baroun. Team White lupaa kukistaa ja murskata Isagin. Bachira ja Isagi yhdistyvät vihdoin uudelleen.

kuinka monta jaksoa seitsemällä kuolemansynnillä on

Blue Lockin seuraavassa vaiheessa Rinin joukkue kohtaa maailman parhaat pelaajat jatkuvassa kilpailuottelussa. Tässä uusimmat päivitykset.

Sisällys 1. Episodi 24 Spekulaatio 2. Jakson 24 julkaisupäivä I. Onko Blue Lockin jakso 24 tauolla tällä viikolla? 3. Jakson 23 yhteenveto 4. Mistä katsoa Blue Lockia? 5. Tietoja Blue Lockista

1. Episodi 24 Spekulaatio

Seuraava jakso jatkaa Rinin ja Isagin joukkueen välistä ottelua maailman parhaiden pelaajien joukkuetta vastaan. Koska Rin on jo tehnyt maalin, toinen joukkue on saattanut antaa heidän tehdä maalin analysoidakseen peliään ja paljastaakseen taitonsa sen mukaisesti. Koska he ovat maailman viiden parhaan joukossa, heidän voimakkaat kykynsä ovat vielä tuntemattomia ja todennäköisesti paljastuvat pian.

Maailman top 5 | Lähde: Crunchyroll

Nyt kun Bachira ei tarvitse Isagia tehdäkseen maaleja, Isagin on jatkettava kehitystä saavuttaakseen hänet ja Rinin.

2. Jakson 24 julkaisupäivä

Blue Lock -animen jakso 24 on julkaistu lauantaina 25. maaliskuuta 2023.

I. Onko Blue Lockin jakso 24 tauolla tällä viikolla?

Ei, Blue Lockin jakso 24 ei ole tauolla tällä viikolla. Jakso julkaistaan ​​edellä mainittuna päivänä.

LUKEA: Kuka on Blue Lockin paras hyökkääjä?

3. Jakson 23 yhteenveto

Bachira yrittää tehdä voittomaalin. Isagi esti sen ajoissa, mutta pallo putosi Rinin eteen täydelliseen kohtaan. Tämä antoi hänelle mahdollisuuden heittää pallon verkkoon, jolloin tilanne oli 5-4. Koska Isagin joukkue oli lähellä ottelun voittoa, se oli järkyttynyt nähdessään tämän maalin.

Rin tekee voittomaalin | Lähde: Crunchyroll

Rin ilmaisi haluavansa valita Isagin Isagin tiimistä, jolloin hänen entiset joukkuetoverinsa olivat vihaisia, mutta päättäväisiä tavoittaa hänet. Rin selitti, että Isagi ja Bachira olivat hämmentäneet hänet täysin edellisen pelin aikana, joten hän asettui ihanteelliseen asentoon, jos pallo putoaisi hänelle, mikä tapahtui.

raittius ennen ja jälkeen kuvia

Taitojen osalta Rin myönsi, että Isagi oli voittanut hänet, mutta Rin voitti onnen ansiosta. Isagi ei voinut hyväksyä sitä, että hän oli hävinnyt pelin vain onnen takia. Ego ilmestyy ruudulle selittäen, että onni tulee vain niille, jotka antavat kaikkensa ottelun aikana. Isagi meditoi ja harjoittelee joogaa Rinin kanssa saadakseen hänet kiinni, mutta jatkaa vain hänen ärsyttämistään.

Isagi yrittää saada kiinni Rin | Lähde: Crunchyroll

Seuraavaa valintavaihetta varten joukkueen tarvitsi pelata vain ottelu viiden hengen maailman parhaiden pelaajien joukkuetta vastaan ​​24 tunnissa. Tokimitsu huolestui vastustajistaan, mukaan lukien Leonardo Luna, Adam Blake, Pable Cabassos, Dada Silva ja Julian Loki.

Seuraavana päivänä, kun ottelu oli alkamassa, maailman parhaat pelaajat nähtiin pilkkaavan Blue Lockin viiden hengen joukkuetta. Pelin alkaessa Rin ja Bachira onnistuivat kuitenkin aloittamaan onnistuneen syötön, joka johti siihen, että Rin teki ensimmäisen maalin.

Bachira siirtyy Rin | Lähde: Crunchyroll

4. Missä katsoa Blue Lockia?

Katso Blue Lock päällä:

5. Tietoja Blue Lockista

Star wars -hahmot jakso 6

Blue Lock on japanilainen mangasarja, jonka on kirjoittanut Muneyuki Kaneshiro ja kuvittanut Yusuke Nomura. Sitä on sarjottu Kodanshan Weekly Shōnen Magazinessa elokuusta 2018 lähtien. Blue Lock voitti 45. Kodansha Manga -palkinnon shōnen-kategoriassa vuonna 2021.

Tarina alkaa Japanin putoamisesta vuoden 2018 FIFA World Cupista, mikä saa Japanin jalkapalloliiton aloittamaan ohjelman, jossa etsitään lukion pelaajia, jotka alkavat harjoitella valmistautuakseen 2022 Cupiin.

vuoden valtakunnallinen maantieteellinen kuva 2015

Isagi Youichi, hyökkääjä, saa kutsun tähän ohjelmaan pian sen jälkeen, kun hänen joukkueensa menettää mahdollisuuden päästä Nationalsiin, koska hän siirtyi vähemmän taitavalle joukkuetoverilleen.

Heidän valmentajansa on Ego Jinpachi, joka aikoo 'tuhota japanilaisen häviäjäjalkapallon' ottamalla käyttöön radikaalin uuden harjoitusohjelman: eristää 300 nuorta hyökkääjää vankilaiseen laitokseen nimeltä 'Blue Lock'.