Blue Lock -jakso 12: julkaisupäivä, spekulaatiot, katso verkossa

Blue Lockin jakso 12 julkaistaan ​​lauantaina 24. joulukuuta 2022. Tuomme sinulle animen viimeisimmät päivitykset.

Joukkue Z voittaa voittamattoman Team V:n Blue Lockin jaksossa 11. Isagilla on hetkensä, kun hän tekee voittomaalin, turvaa Team Z:n selviytymisen Blue Lock Projectissa ja siirtyy toiseen valintaan. Joukkue jopa antaa Kuonille anteeksi tämän uhrauksen vuoksi tapahtuneen petoksen.

Osoittautuu, että Building 5 oli ainoa Blue Lockissa, ja olemme jo nähneet kaikki kilpailevat joukkueet tässä järkyttävässä juonenkäänteessä. Tässä uusimmat päivitykset.

Sisällys Episodi 12 Spekulaatio Jakson 12 julkaisupäivä 1. Onko Blue Lockin jakso 12 tauolla tällä viikolla? Jakson 11 yhteenveto Tietoja One Piecesta

Episodi 12 Spekulaatio

Seuraava jakso aloittaa Blue Lockin toisen valinnan, joka on henkilökohtainen arviointi. Isagi on siirtynyt toiseen vaiheeseen, joten hän saa nähdä mitä ja kenet hän kohtaa. Joukkue Z on sitoutunut näihin otteluihin, joten he voivat odottaa parempaa tiimityötä toisen valinnan jälkeen.

Itoshi Rin | Lähde: Crunchyroll

Meille esitellään myös Itoshi, lahjakas pelaaja, jolla näyttää olevan hirviömäisiä taitoja, joita voimme nähdä lähemmin tulevassa jaksossa.

Jakson 12 julkaisupäivä

Blue Lock -animen jakso 12 julkaistaan ​​lauantaina 24. joulukuuta 2022. Jakson nimeä tai esikatselua ei ole näytetty.

1. Onko Blue Lockin jakso 12 tauolla tällä viikolla?

Ei, Blue Lockin jakso 12 ei ole tauolla tällä viikolla. Jakso julkaistaan ​​edellä mainittuna päivänä.

Jakson 11 yhteenveto

Kun Isagi tunnistaa Bachiran, Chigirin ja Kunigamin pelaajiksi, jotka voivat auttaa heitä tekemään voittomaalin, Isagi aloittaa vastahyökkäyksen Team V:tä vastaan. Isagi syöttää pallon ympäriinsä käyttämällä tilatietoisuuttaan.

Nagi Seishiro hiipi hänen takaansa. Tässä vaiheessa hän muisti kaikki maalinsa ja kuinka hänen suora laukauksensa (lentopallo), joka eliminoi pallonhallinnan tarpeen milloin tahansa, oli hänen maalintekokaavansa viimeinen osa.

Nagi livahtaa Isagin taakse | Lähde: Crunchyroll

Isagi teki parhaansa, ja pallo purjehti maalin oikeaan yläkulmaan tuoden tilanteeksi 5-4. Isagi ja Team Z alkoivat juhlia saavutustaan. Team Z puolusti voittoaan ja pääsi Blue Lock Projectin toiselle valintakierrokselle.

Kun Raichi puuttui asiaan, Kunigami tarjosi Kuonia liittymään heidän tiiminsä juhliin. Hän löi Kuonia tehdäkseen asioista oikeudenmukaisia, koska hän ei halunnut unohtaa Kuonin tekoja.

Parhaat maalintekijät kolmesta hävinneestä joukkueesta ja joukkueista V ja joukkueista Z etenivät avauskierroksen ohi. Niko haastoi Isagin, että tämä kukistaisi hänet seuraavalla kerralla.

Kuon joukkueen kanssa Z | Lähde: Crunchyroll

Joukkue Z kutsuttiin heidän toiseen valintaansa. Vaikka he olivat iloisia saadessaan lopulta aloittaa sen, he olivat järkyttyneitä huomatessaan, että joukkueissa oli pelaajia, jotka putosivat ensimmäisellä kierroksella.

Silloin Ego Jinpachi paljasti, ettei rakennuksessa 5 ollut muita pelaajia, koska heitä ei ollut olemassa.

Ensimmäinen valinta tehtiin, jotta pelaajat voisivat tuntea epätoivoa voittaa jalkapallo-ottelut, kun taas seuraavat valinnat oli tarkoitettu pelaajien muovaamiseen. Kun toinen valinta alkoi, uusi avainpelaaja, Itoshi Rin, tuli ensimmäiseksi osallistujaksi, koska hänen nimensä oli samanlainen kuin Itoshi Saen.

Team Z sitoutui ja lupasi nähdä toisensa valintojen toisella puolella, kun Isagi astui toiseen vaiheeseen.

Team Z lupaa nähdä toisensa uudelleen | Lähde: Crunchyroll