Kaikkien aikojen parhaat ja hauskimmat Gintama-jaksot

Luettelo parhaista ja hauskimmista Gintama-jaksoista. Gintama on ehkä hauskinta, mutta nämä ovat askel sen yläpuolelle.

Gintama on anime-show, joka tuo minussa naurua ja iloa 10-20 jakson katsomisen jälkeen. Ja aina kun minulla on mahdollisuus, valitsen tarinan kaaren tai useita jaksoja uudelleenkatsella, jotta yksinäisyyteni voidaan parantaa.

Siitä asti kun 'Gintama: Viimeinen' -elokuva julkaistaan ​​Japanissa 8. tammikuuta 2021, ajattelin, että minun pitäisi katsoa uudelleen hauskimmat jaksot, joita tv-sarja voi tarjota.

Gintama: FINAALI - virallinen traileri Katso tämä video YouTubessa

Gintama: Viimeinen - virallinen traileri

Nauru on loppujen lopuksi paras lääke. Ja koska nauru ei maksa mitään, luetan kaikkien aikojen parhaat ja hauskimmat Gintama-jaksot!

Vastuuvapauslauseke: Tämä luettelo ryhmittaa jaksot omiin tarinakaariinsa keskustellessaan pienistä spoilereista.

10.Jaksot 98-99 (OwEe Arc)

• Jakso 98 : Pelaa videopelejä vain tunnin päivässä
  • Jakso 99 : Elämä ja videopelit ovat täynnä vikoja

OwEe Arc on täydellinen parodia tosielämän otakusista, jotka odottavat pitkää riviä seuraavaa pelikonsolia varten.

GINTAMASSA / 銀 魂】 OwEe ARC! GINTAMA HAUSKAVAT HETKET Katso tämä video YouTubessa

OwEe Arc !! Hauskoja hetkiä

'Wii by Nintendo' -tekstin sijaan esitys muutti sen hauskaksi 'Bentendo's OwEe' -tapahtumaksi, koska a) se ei ole tuotemerkkiä ja b) joten anime voidaan suojata tekijänoikeusvaatimuksilta.

Olen nähnyt tämän kaaren monta kertaa, mutta vatsani sattuu vielä paljon naurusta sen jälkeen, kun katselin uudelleen Kotaroa ja Elizabethia pukeutuneena Marioiksi ja Luigiksi!

Katsura Kotarou | Lähde: Fandom

Kotaron ja Shinpachin on myös kilpailtava videopelikilpailijoidensa kanssa voittaakseen OwEe-konsolin. Shinpachin on pelattava Tetrisiä katsellessaan Tetris-tiiliä oksentavaa videopelihahmoa.

Samaan aikaan Kotaro osallistuu roolipeleihin. Voittaakseen hänen on oltava ensimmäinen, joka “leikkaa sankaritarin”. Tämä varmasti herätti minut uneliaisuudestani!

Sitten Gintoki ja Kagura osallistuivat virtuaalitodellisuuspeliin. Mutta jakson loppuun mennessä he päätyivät lyödä katsojia (otakuja, jotka ovat vuoranneet päiviä ostamaan OwEe-konsoleja). Köyhät otakus!

9.Jakso 100 (Mitä enemmän jotain ei pidetä, sitä ihanampaa se on)

Saavuttaa 100thjakso tarkoittaa usein virstanpylvästä mille tahansa anime-sarjalle. Ja hymy kasvoissani sen jälkeen, kun katselin 100: ta uudelleenthjakso on osoitus siitä, kuinka kiitollinen olen saavuttanut Gintaman 3rdkausi.

Tämä jakso on parempi kuin kahvi! Kun Gintoki näytti itsestään karikatyyrejä (mukaan lukien Super Saiyan -muotoinen), ei ollut mitään keinoa hallita nauraani!

rakastan sinua hauskoja kortteja

Gintama | Lähde: Fandom

Nauroin ääneen niin kovasti, etten tiedä haluanko lisää Gintoki-senseitä vai Gintoki-karikatyyrejä.

Ja se tekee Jakso 100: sta niin mieleenpainuvan! Toki se ei ole komediakulta, toisin kuin sarjan myöhemmät jaksot, mutta se on siellä oikeassa.

Tässä jaksossa parodioihin käytettiin myös useita suosittuja franchising-ohjelmia: Death Note, D.Grand Man, One Piece, Naruto, Bleach, Hunter x Hunter ja Dragon Ball). (Kaikkien anime-sarjojen nimiä muutettiin tietysti tekijänoikeuksien suojaamiseksi.)

Tämän jakson animaattorit jopa parodioivat Dragon Ballin avaimen tunnekappaleen 'Cha-La Head-Cha-La' ja lisäsivät siihen Gintaman hahmot alkuperäisten Dragon Ball -esitysten sijaan!

8.Jaksot 182-184 (Merkkikyselykaari)

• Jakso 182 : Ruuvaa suosikkikyselyjä
  • Jakso 183 : Suosikkikyselyt voivat palaa helvetissä
  • Jakso 184 : Suosikkikyselyt voivat…

Kuka olisi voinut ajatella, että hahmot taistelevat keskenään vain voidakseen olla merkkikyselyn kärjessä?

Shinpachin ansiosta tämä kaari keksi naurettavimmat kohtaukset - alkaen Pohjatähden nyrkki parodia Paint-versiolle Gintama OP: sta!

Kuulit minut oikein! Jaksot 182-183 esittivät heiluttavia tiivistelmiä ja Gintaman Paint OP -version. Sen ilmeisesti tarkoituksellinen ja matala budjetti, koska ne laadittiin heikoimmalla laadulla!

Kaaren sisältö sanoo toisin, koska heidän joukossaan on petturi, mikä johtaa kaaokseen matalien ja korkealle sijoittuneiden kyselyhenkilöiden keskuudessa. Alastomia miehiä on myös kaikkialla tässä valokaaressa!

Jos huonosti sijoittuneet hahmot voivat nöyryyttää korkealle sijoittuneita hahmoja, viimeksi mainittujen kyselyluokittelu heikkenisi ja kohottaisi alempien kyselyluokitusta.

Merkkikyselykaari | Lähde: Fandom

Silloinkin kun ajattelin, että kaikki oli kunnossa jakson 184 loppuun mennessä, tiesin, että lisää ongelmia tulee!

Rakastan myös numeerisia kyselyluokituksia, jotka näkyvät jatkuvasti tässä kaaressa, ja niiden uudelleenjärjestelyä Ihania päiviä ED ja Valoinfektio OP jaksossa 184.

7.Jakso 265 (koiranruokalla ei ole niin paljon makua kuin luulisi)

Pelkästään tämän jakson otsikko sai minut ajattelemaan, että saan lisää Gintaman gageja ja kiusauksia. Mutta poika, olinko niin väärässä!

Vaikka jakson 265 ensimmäinen puolisko alkaa tavallisesta karsinnasta, se päättyy tunnepitoisempaan nuottiin. Tämän jakson koominen ja emotionaalinen sävy sekoittuvat niin hyvin.

Sadaharu ja pentu | Lähde: Fandom

Pelkästään heidän ilmeensä, Sadaharu ja orpo pentu liikuttivat sieluani. Anteeksipyyntö vaatii paljon anteeksi, mutta todellisuudessa vain muutama puhuttu sana (ja toimia) tarvitaan virheen korjaamiseksi. Näin tunsin katsellessani tätä sydäntä lämmittävää jaksoa.

Varma. Jakso meni koomiseen, kun kapteeni Sogo, varapäällikkö Hijikata ja Sarutobi Ayame esiintyivät yksi kerrallaan. Mutta nauru vähenee hitaasti, kun tajusin tämän jakson olemuksen:

Valitse 'koti' 'yksinäisyyden' sijasta 'nauru' 'köyhyyden' sijasta ja 'toivo' nälänhädän sijasta.

Typerät huijaukset kohottavat edelleen mielialaa tässä jaksossa, mutta Sadaharun ystävällisyys pentua kohtaan on tähtitaivas!

6.Jakso 156 (Katumyyjän osastolle pääsy vie vähän rohkeutta)

'Mikä se oli?' Nämä olivat ainoat sanani katsottuani Gintaman kauden 1 kaikkein naurettavimman jakson. Bravo!

Jakso on esitetty ainutlaatuisimmalla tyylillä: Elizabethin ja Kotaron mustavalkoinen skitti, joka jäljittelee hiljaista 1930-luvun elokuvaa. He eivät edes tarvitse äänitehosteita tai dialogeja saadakseen tämän toimimaan!

Elizabeth | Lähde: Fandom

Vaikka skit oli vain 5 minuuttia, jokainen ruutu sekunnissa oli arvokasta! Tämä osoittaa, että omaperäisyys on perimmäinen syy miksi Gintama on huippuluokkaa!

Toinen osa keskittyy näytön ulkopuolisiin hahmoihin, jotka keskustelevat The Whinery -katukauppiaan kanssa. Luulin, että 20 minuuttia heidän keskustelustaan ​​oli tylsin kohtaus, jonka olen nähnyt animessa.

Jakso 156 päättyi upeasti! Katsojat pettivät ajattelemalla, että tämä on vihdoin romanttinen jakso Gintokin ja Shimuran välillä (he lyövät sitä vihdoin)!

Mutta jakson päätyttyä käy ilmi, että näytön ulkopuolella olevat hahmot, jotka puhuivat “The Whinery” -myyjälle, olivat vain lisäominaisuuksia (tai mahdollisesti Gintokin ja Shimuran ”tuplauksia”)! Mikä käänne!

5.Jakso 231 (Kun menet hautajaisiin ensimmäistä kertaa, sinut yllättää kuinka onnelliset ihmiset ovat)

Huolimatta siitä kuinka monta kertaa katson jaksoa 231, nauru ei lopu koskaan!

Jakso on alussa hieman vakava, koska näyttelijöiden pitkäaikainen ystävä (ravintolan omistaja) kuoli. Mutta seuraava on sarja hijinkejä, jotka vain huipentuvat suurimpaan iloon, jonka olen nähnyt animeissa!

Gintoki ja Toshiro ovat tämän jakson tähdet! Koska he ovat hautajaisissa ainoat, jotka näkevät omistajan haamun, he yrittivät välttää sitä. Mutta mitä enemmän he välttävät sitä, sitä enemmän ongelmia syntyy!

Gintaman hautajaiset hauskimmat hetket Katso tämä video YouTubessa

Gintaman hautajaiset hauskimmat hetket

Se pääsi jopa siihen pisteeseen, että omistajan aave ottaa panttivangiksi Shinpachin, Kaguran, Sogon ja Kondon sielun! Ja ainoa tapa pelastaa heidät on, jos Gintoki ja Toshiro hakevat omistajan ruumiin (jonka kuorma-auto vei vahingossa pois, kun sukulaiset yrittivät siirtää arkun).

Uusille tulokkaille suosittelen, että keskität huomiosi televisioruutuun katsellessasi tätä jaksoa. On yksityiskohtia, joita et voi missata!

Leski on myös hilpeä! Hänen juonittelunsa ovat out-of-the-blue jollekin, joka on juuri menettänyt aviomiehensä! Olen tyytyväinen tämän jakson päättymiseen, enkä olisi voinut pyytää enempää!

4.Jakso 189 (osa A ja B)

• Osa A : On parempi huolehtia tämän vuoden liiketoiminnasta vuoden sisällä, mutta kun vuosi on loppumassa, arvelet, että voit myös laittaa pois päältä seuraavaan vuoteen uuden alun saamiseksi. Näin vuoden loppu menee
  • Osa B : Radioharjoitukset ovat sosiaalisia pojille ja tytöille

Minun on kiitettävä tämän jakson osan B luovaa kirjoitusta, koska se jätti kasvoilleni laajan hymyn, kun katselin sitä!

Gintama - Radioharjoitukset Katso tämä video YouTubessa

Gintama Radio Excerices

Se loistaa muiden joukossa sydämenlämmittävän ja emotionaalisen yhteyden takia, jonka Kagura muodosti radion liikuntaystävänsä (Hongo) kanssa.

Jos voisin tiivistää osan B muutamalla sanalla, se kaikki koskisi 'ystävyyttä, vaivaa ja voittoa' - samat adjektiivit, joita Shōnen Jump käyttää yrityksen mottona!

Jos osa B muutetaan elokuvaksi, sen sydäntä tuhoavat näkökohdat voivat olla jopa verrattavissa Makoto Shinkain Kimi no Na Wa- ja 'Weathering with You' -elokuviin! Näin tunteellinen radioharjoitusjakso on.

Mutta Sunrise naulasi osan B 20 minuutissa tai vähemmän! Ja siksi se on unohtumaton Gintama-jakso!

Osa A käsittää jakson 189 koomisen puolen Gundamin parodialla. Toimittajan ja entisen sotareporterin (Nagai) välisessä ei-niin vakavassa keskustelussa Gintoki paljastetaan olevan 'Valkoinen Panettelija' (tai 'Valkoinen Shiroyasha')!

3.Jakso 119 (Onko jokaisessa savukepakkauksessa yksi tai kaksi savuketta, jotka tuoksuvat hevostursalta)

Jakso 119 on mieleenpainuva paitsi siinä olevien useiden Dragon Ball-parodioiden vuoksi, myös oppituntien vuoksi, joita siitä voi oppia!

Hijikata Toushirou | Lähde: Fandom

Ketjutupakoitsija Varajohtaja Hijikata kamppailee tottelemaan silloinkin, kun kapteeni Sogo on pannut uuden tupakointikieltosäännön Shinsengumin jäsenille. Koska Hijikata ei pysty hillitsemään riippuvuuttaan, hän tupakoi pääkonttorin ulkopuolella.

Hän tajusi kuitenkin, että ravintolat ja puistot kieltävät myös tupakoinnin, koska Ooedon poliisiosaston johtaja (Katakuriko) sovelsi valtakunnallista tupakointikieltoa viikon ajaksi!

Seuraavaksi tulee parodia Dragon Ball -animesta: silloin ilmestyivät pahamaineiset karikatyyrit, kuten Freeza ja Cell, Nameks, kuten Dende. (Namekit ovat vihreitä ulkomaalaisia ​​ryhmiä, jotka ovat kuuluisia Dragon Ball -franchising).

GINTAMA Gintama Tupakointi hauskoja hetkiä, GINTAMA Top Hauskoja hetkiä koskaan Katso tämä video YouTubessa

GINTAMA Tupakointi hauskoja hetkiä

Ennen kuin Gintaman todellinen jakson esikatselu näytettiin, jakso 119 parodioi Dragon Ball -tyyppisen jakson esikatselun - OST ja kaikki!

Dragon Ball on niin nostalginen jaksossa 119! En voi saada tarpeeksi siitä! Jopa Goku ja Krillin käyttävät oranssia taistelulajien taitoja!

Kun Namekin rotu paljastui tupakoita korjaavaksi ja myyväksi, Hijikata vannoi kukistavansa tekijät - Freezan ja Cellin! Tämä jakso on varmasti tuore laatikosta! Älä missaa sitä!

kaksi.Jakso 113 (WC: n puhdistus puhdistaa sielun)

'WC-jakso' on mieleenpainuva ainutlaatuisten kiusantekojensa vuoksi. Ensimmäistä kertaa kun katselin jaksoa 113, silmäni ja suuni olivat auki!

Tämä jakso on komediakulta! Lyön vetoa, että se on myös onnistunut saamaan monet katsojat nauramaan ääneen!

Kumanaku Seizou | Lähde: Fandom

Seizo Kumanaku (jonka nimi tarkoittaa 'puhdistaa jotain täysin') auttoi varapäällikkö Hijikataa näkemään, kuinka saastainen ympäristö voi olla, jos ei oteta asianmukaista käsienpesua vakavasti.

Sen jälkeen tulevat kapteeni Sogo, Seizo ja Hijikatan hijinkit, jotta Shinsengumin päämajan miehet joutuisivat virtsaamaan miesten wc: ssä 'puhtaimmalla mahdollisella tavalla'. Se oli mahdotonta, mutta seuranneet shenanigans ovat poissa listalta !!!

Katsojat eivät ole koskaan nähneet tällaisia ​​järjettömiä animaatiotilanteita pitkään huolimatta siitä, että monet komediakohtaiset animit suodattavat suositusluettelonsa läpi.

Lisäksi tämä jakso lähettää oikean viestin bakteerien ja kaikenlaisten tautien torjumiseksi pesemällä kätesi kunnolla.

WC: n puhdistus puhdistaa sielun || Paras hauska || Gintama Katso tämä video YouTubessa

WC: n puhdistus puhdistaa sielun

Vaikka se on vain fiktiota, animoidut wc-bakteerit näyttävät silti inhottavilta. Olin hämmentynyt sen järjettömyydestä, mutta minäkin kuristin!

Hijikatalla oli myös painajainen siitä, kuinka toverinsa muuttuivat wc-bakteereiksi jakson loppuun mennessä. Toivottavasti tätä ei tapahdu minulle tänään ennen nukkumista.

Ennen kuin pääsemme numeroon 1, tässä on muita hauskoja Gintama-jaksoja, joita et yksinkertaisesti voi ohittaa: