Blue Lock -jakso 25: julkaisupäivä, spekulaatiot, katso verkossa

Blue Lockin jakso 25 julkaistaan ​​osana toista kautta. Tarjoamme sinulle uusimmat päivitykset, spekulaatiot ja paljon muuta.

Team Blue Lock häviää World Fivelle Blue Lockin jaksossa 24, jonka otsikko on 'The Time Has Come'.

Ottelu oli intensiivinen, mutta päähenkilöt eivät olleet vertailussa maailman parhaita pelaajia vastaan. Rin yritti taistella, mutta hän jäi jälkeen eikä onnistunut tekemään mitään muuta kuin yhden maalin.

Muut joukkueet kolmannelle valintakierrokselle valittiin, ja tulokset olivat järkyttäviä, koska fanien suosikkihahmo ei päässyt toiselle kierrokselle. Minusta tuntuu pahalta Kunigamin puolesta, mutta on aika kohdata uusia haasteita.

Tässä uusimmat päivitykset.

outo p***
Sisällys 1. Episodi 25 Spekulaatioita 2. Jakson 25 julkaisupäivä 2.1 Onko Blue Lock tauolla tällä viikolla? 3. Jakson 24 yhteenveto 4. Mistä katsoa Blue Lockia? 5. Tietoja Blue Lockista

1. Episodi 25 Spekulaatioita

Blue Lockissa ei ole jaksoa 25, koska anime on virallisesti päättynyt. Jakso 25 julkaistaan ​​osana toista tuotantokautta, joka on jo ilmoitettu.

Saamme myös elokuvan Nagista. Tulevat tapahtumat ovat toisella tasolla, kun Blue Lock -tiimi kohtaa Rinin veljen. Sae Itoshi on kaveri aivan eri tasolla, ja olen erittäin innoissani nähdessäni hänet toiminnassa.

Meidän tarvitsee vain olla kärsivällinen ja nauttia Nagi-elokuvasta, joka todennäköisesti ilmestyy ennen toista tuotantokautta.

2. Jakson 25 julkaisupäivä

Blue Lockin jaksoa 25 ei julkaista, koska anime on virallisesti päättynyt.

2.1 Onko Blue Lock tauolla tällä viikolla?

Kyllä, Blue Lockin jakso 25 on tauolla tällä viikolla. Jakso julkaistaan, kun uusi kausi julkaistaan.

3. Jakson 24 yhteenveto

Team Blue Lock onnistui saamaan ensimmäisen maalin. Isagi vaelsi siitä, kuinka he tekivät maalin mahdolliseksi, mutta ei ollut tyytyväinen, koska hän ei tehnyt sitä. Peli jatkuu, ja Isagi kohtaa kasvokkain ranskalaisen Julian Lokin kanssa.

Hän ylittää helposti kaikki ja osuu maaliin, järkyttäen Blue Lock -tiimiä nopeudellaan ja kiihtyvyydellään. Peli alkaa uudelleen, mutta tällä kertaa Rin yrittää napata pallon Julianilta, mutta Luna varastaa pallon ja ryntää eteenpäin.

Super Speed ​​| Lähde: Netflix

Hän syöttää pallon Pablolle, joka potkaisee pallon Bachiran ja Isagin edellä. Dada Silva ja Adam Blake poistavat Aoshin ja Jyubein tieltään ja tekevät maalin. Tällä tavalla he siirtyvät vastustajansa edellä ja saavuttavat eron 3-1.

Isagi masentuu nähdessään kuilun hänen ja maailmanpelaajien välillä. Rin ei kuitenkaan ole valmis luovuttamaan ja kohtaa Lunan uudelleen. Luna sanoo pitävänsä Rinistä hänen henkensä takia, mutta onnistuu silti helposti maalinteossa. Ero on nyt 5-1. Team Blue Lock häviää pelin.

Ei toivoa | Lähde: Netflix

Viranomainen peruuttaa Blue Lock -projektin Egon egon ja ilman näkyvää tulosta. Ego päättää näyttää heille tuloksen yhden suuren ottelun kautta. Isagi pohtii, kuinka paljon hänen on tehtävä töitä. Myöhemmin muut pelaajat yrittävät pakottaa Rinin opettamaan heille englantia.

Uudet joukkueet kolmannelle valintakierrokselle valitaan, ja ensin tulevat Barou, Nagi, Chigri, Tsurugi ja Kiyora. Myös muut joukkueet osallistuvat, ja yhteen heistä ovat Gagamaru ja Raichi. Igaguri tekee myös sen.

Reo ilmestyy myös, mutta Shidou Ryusei korvaa Kunigamin. Muut pelaajat ovat järkyttyneitä tästä paljastuksesta. Shidou pilkkaa Kunigamia, joka ei sovi muille.

Uusi merkintä | Lähde: Netflix

Ego puuttuu ja kertoo kaikille, että hän on asettanut ottelun Japanin U-20- ja Blue Lock -joukkueiden välille. Se estää viranomaisia ​​peruuttamasta hanketta. Tiukka ottelu ei tule olemaan. He ovat kuitenkin lisänneet Sae Itoshin U-20-joukkueeseen.

Nyt heillä on mahdollisuus kaapata U-20-joukkue ja tehdä nimensä.

LUKEA: Kuka on Blue Lockin paras hyökkääjä?

4. Mistä katsoa Blue Lockia?

Katso Blue Lock päällä:

5. Tietoja Blue Lockista

Blue Lock on japanilainen mangasarja, jonka on kirjoittanut Muneyuki Kaneshiro ja kuvittanut Yusuke Nomura. Sitä on julkaistu Kodanshan Weekly Shōnen -lehdessä elokuusta 2018 lähtien. Blue Lock voitti 45. Kodansha Manga -palkinnon shōnen-kategoriassa vuonna 2021.

Tarina alkaa Japanin putoamisesta vuoden 2018 FIFA World Cupista, mikä saa Japanin jalkapalloliiton käynnistämään ohjelman, jossa etsitään lukion pelaajia, jotka alkavat harjoitella valmistautuakseen 2022 Cupiin.

Isagi Youichi, hyökkääjä, saa kutsun tähän ohjelmaan pian sen jälkeen, kun hänen joukkueensa menettää mahdollisuuden päästä Nationalsiin, koska hän siirtyi vähemmän taitavalle joukkuetoverilleen.

ryan reynoldsin vaimo blake vilkas

Heidän valmentajansa on Ego Jinpachi, joka aikoo 'tuhota japanilaisen häviäjäjalkapallon' ottamalla käyttöön radikaalin uuden harjoitusohjelman: eristää 300 nuorta hyökkääjää vankilaiseen laitokseen nimeltä 'Blue Lock'.