Blue Lock -jakso 21: julkaisupäivä, spekulaatiot, katso verkossa

Blue Lockin jakso 21 julkaistaan ​​lauantaina 4. maaliskuuta 2023. Tuomme sinulle animen viimeisimmät päivitykset.

Blue Lockin jakso 20 aloitti Isagin ja Itoshin joukkueen välisen ottelun ja päättyi intensiivisempään kuin kuviteltiin. Molemmat joukkueet kilpailevat vastakkain tehdäkseen kumpikin kaksi maalia, ja Itoshi vihdoin syttyi, kun toinen joukkue tyrmäsi hänet.

Nyt kun molemmat joukkueet ovat tasatilanteessa, ottelusta tulee jatkossakin kilpailuhenkinen. Vaikka Team White on saanut kiinni, näyttää siltä, ​​​​että Itoshilla on vielä joitain temppuja hihassaan. Tässä uusimmat päivitykset.

Sisällys Jakso 21 Spekulaatioita Jakson 21 julkaisupäivä 1. Onko Blue Lockin jakso 21 tauolla tällä viikolla? Jakson 20 yhteenveto Tietoja Blue Lockista

Jakso 21 Spekulaatioita

Seuraava jakso jatkaa kahden joukkueen välistä ottelua. Nyt kun Rin on turhautunut ja innostunut, hän ottaa pelin vakavammin ja pelaa Isagia ja hänen joukkuettaan vastaan ​​vahvemmin, mikä saattaa heikentää mahdollisuuksia Team Whitein voittaa. Isagi aikoo erityisesti kaataa Itoshin.

äiti ja hänen poikansa

Jos Team White voittaa, Isagi valitsee epäilemättä Bachiran seuraansa, mutta jos Rin voittaa, on epäselvää, kuka valitaan. Koska esitys päättyy muutamaan jaksoon, tulevat jaksot keskittyvät tähän otteluun.

Jakson 21 julkaisupäivä

Blue Lock -animen jakso 21 julkaistaan ​​lauantaina 4. maaliskuuta 2023. Jakson nimeä tai esikatselua ei ole näytetty.

1. Onko Blue Lockin jakso 21 tauolla tällä viikolla?

Ei, Blue Lockin jakso 21 ei ole tauolla tällä viikolla. Jakso julkaistaan ​​edellä mainittuna päivänä.

Jakson 20 yhteenveto

Ottelu Isagin ja Itoshin joukkueiden välillä alkoi. Isagi ja Barou varastivat pallon Bachirasta kemiallisen reaktion vuoksi. Isagi ojensi sitten Nagille pallon, mutta Nagi tarvitsi apua syöttämään Itoshia. Tämän seurauksena hän takaperoi pallon Chigirille, ja Chigiri ajoi Itoshin ja Aryun ohi tehdäkseen pelin avausmaalin.

Chigiri tekee ensimmäisen maalin | Lähde: Crunchyroll

Kun hän aloitti linkkipelinsä kolmen parhaan kanssa, Bachira innostui. Hyökkäys eteni ongelmitta, kunnes Barou pysäytti Tokimitsun liikkeen.

Itoshi sai pallon Tokimitsulta, joka usein väärensi laukauksia mennäkseen Nagin ja Isagin ohi, kun hän käytti syöttinä Bachiran houkutusjuoksua.

Isagi yritti hyödyntää hänen pallonsyötöään päästäkseen avoimeen asentoon pelin jatkuessa. Mutta Itoshi onnistui katkaisemaan hänelle tarkoitetun syötön ja teki ensimmäisen maalin joukkueelleen. Saavutus innostui Nagista, kun hän huomasi, että Isagin kanssa pelaaminen sai hänet tuntemaan olonsa innostuneeksi.

pitkä nainen pelissä valtaistuimilla
Itoshi nappaa pallon Isagi | Lähde: Crunchyroll

Nagi vahvisti päättäväisyyttään ja käytti hyväkseen Isagin ja Itoshin henkistä kaksintaistelua mellakkaakseen vastustajan kentällä. Sitten hän vaihtoi syöttöjä Isagin kanssa siirtyäkseen verkon etupuolelle.

Itoshi käytti kaksivaiheista valelentopalloaan pettääkseen Blue Lockin huippupelaajan, kun tämä saapui paikalleen, teki maalin ja nosti tilanteen 2-2. Itoshi myönsi nopeasti olleensa turhautunut ja energinen sen jälkeen.

Itoshi syttyy | Lähde: Crunchyroll
Katso Blue Lock päällä:

Tietoja Blue Lockista

Blue Lock on japanilainen mangasarja, jonka on kirjoittanut Muneyuki Kaneshiro ja kuvittanut Yusuke Nomura. Sitä on sarjottu Kodanshan Weekly Shōnen Magazinessa elokuusta 2018 lähtien. Blue Lock voitti 45. Kodansha Manga -palkinnon shōnen-kategoriassa vuonna 2021.

Tarina alkaa Japanin putoamisesta vuoden 2018 FIFA World Cupista, mikä saa Japanin jalkapalloliiton aloittamaan ohjelman, jossa etsitään lukion pelaajia, jotka alkavat harjoitella valmistautuakseen 2022 Cupiin.

mistä katsoa tuon ajan, kun minä reinkarnoituin limana

Isagi Youichi, hyökkääjä, saa kutsun tähän ohjelmaan pian sen jälkeen, kun hänen joukkueensa menettää mahdollisuuden päästä Nationalsiin, koska hän siirtyi vähemmän taitavalle joukkuetoverilleen.

Heidän valmentajansa on Ego Jinpachi, joka aikoo 'tuhota japanilaisen häviäjäjalkapallon' ottamalla käyttöön radikaalin uuden harjoitusohjelman: eristää 300 nuorta hyökkääjää vankilaiseen laitokseen nimeltä 'Blue Lock'.