Blue Lock -jakso 19: julkaisupäivä, spekulaatiot, katso verkossa

Blue Lockin jakso 19 julkaistaan ​​lauantaina 18. helmikuuta 2023. Tuomme sinulle viimeisimmät päivitykset animesta

Blue Lockin jaksossa 18 Team White voittaa Team Redin. Vaikka voitto oli ansaittu, Baroun kehitys koko pelin ajan oli vaikuttavin osa. Aluksi hän tuntee olevansa tappiollinen Isagin taktiikalla käyttää häntä houkuttimena, mikä puolestaan ​​saa hänet kehittymään ja tekemään voittomaalin itse.

Nyt kun Team White on voittanut pelin, heidän on aika valita pelaaja Team Redistä – Chigiri, Kunigami tai Reo. Tässä uusimmat päivitykset.

Sisällys Jakso 19 Spekulaatioita Jakson 19 julkaisupäivä 1. Onko Blue Lockin jakso 19 tauolla tällä viikolla? Jakson 18 yhteenveto Tietoja Blue Lockista

Jakso 19 Spekulaatioita

Seuraava jakso näyttää meille Team Whiten tämän kierroksen voiton seuraukset. Heidän on nyt valittava tiimin jäsen Team Redistä liittyäkseen ryhmään seuraavassa jaksossa. Isagi haluaisi valita jäsenen, jolla on eniten mahdollisuuksia voittaa Rin, eikä se todennäköisesti ole Reo.

Team Red | Lähde: Crunchyroll

Isagi voi valita Chigirin tai Kunigamin, mutta jopa näistä vaihtoehdoista Chigirin mahdollisuudet valita ovat suuremmat, koska hänen nopeus on ratkaiseva taito voittaa Rin ja saada Bachira takaisin.

Jakson 19 julkaisupäivä

Blue Lock -animen jakso 19 on julkaistu lauantaina 18. helmikuuta 2023.

1. Onko Blue Lockin jakso 19 tauolla tällä viikolla?

Ei, Blue Lockin jakso 19 ei ole tauolla tällä viikolla. Jakso julkaistaan ​​edellä mainittuna päivänä.

Jakson 18 yhteenveto

Jakson ensimmäinen osa alkoi siitä, että Barou muisti, kuinka hänen tiiminsä jäsenet katsoivat hänestä voittavan pelejä heidän ollessaan lapsia. Baroulla oli 'kuningas'-konsepti, koska hän oli erinomainen pelaaja, joka havaitsi usein olevansa kentän paras pelaaja. Hän alkoi epäillä kykyjään, kun Isagi voitti hänet.

Barou lapsuudessaan | Lähde: Crunchyroll

Kun Chigiri saapui Barouhun, hän valmistautui ampumaan optimaalisesta asennostaan. Isagi alkoi juosta, ja hänen katseensa pakotti Baroun luovuttamaan pallon hänelle. Isagi oli Baroun mukaan kentän avainpelaaja. Kun Barou kannusti häntä jatkamaan peliä, Isagi teki tasoitusmaalin.

milloin katsoa Dragonball z -elokuvia

Punainen päätti hyödyntää Chigirin nopeutta tehdäkseen voittomaalin, koska tilanne oli 4-4, mutta Isagi ja Nagi suojasivat hänet. Reo kuitenkin yritti syöttää pallon Chigirille.

Nagi esti syöksyn välissä ja päätti seurata Chigiria sen sijaan, että seuraisi häntä. Se oli riskialtis liike, ja sen seurauksena pallo putosi jälleen Baroun jalkoihin, mutta hän päätti tehdä maalin itse.

Barou päättää ottaa laukauksen | Lähde: Crunchyroll

Hänen ajattelunsa esti häntä seuraamasta esimerkkiä juuri silloin, kun hän oli syöttämässä. Sitten hän käytti chop feintiä, upouutta liikettä, jonka hän loi lennossa, juostakseen oppositioryhmän ohi. Hän teki pitkän tippuun ja teki ratkaisevan maalin vahvistaakseen itsensä kentän pahiksi, minkä seurauksena Team White voitti.

Team White voittaa | Lähde: Crunchyroll

Kun he kaikki tekivät rauhan, Isagi ja Nagi kiittivät Barouta hänen uudesta kyvystään. Barou lopetti Isagin nimittelemisen ilmaistuaan pahoittelunsa epäkohteliaisuudesta. Anri kuuli Egon itsensä perustelevan Baroun saavutuksia. Mutta lopulta se riippui siitä, kenet valkoinen joukkue valitsisi uudeksi joukkuetoverikseen.

Katso Blue Lock päällä:

Tietoja Blue Lockista

Blue Lock on japanilainen mangasarja, jonka on kirjoittanut Muneyuki Kaneshiro ja kuvittanut Yusuke Nomura. Sitä on julkaistu Kodanshan Weekly Shōnen -lehdessä elokuusta 2018 lähtien. Blue Lock voitti 45. Kodansha Manga -palkinnon shōnen-kategoriassa vuonna 2021.

Tarina alkaa Japanin putoamisesta vuoden 2018 FIFA World Cupista, mikä saa Japanin jalkapalloliiton käynnistämään ohjelman, jossa etsitään lukion pelaajia, jotka alkavat harjoitella valmistautuakseen 2022 Cupiin.

Isagi Youichi, hyökkääjä, saa kutsun tähän ohjelmaan pian sen jälkeen, kun hänen joukkueensa menettää mahdollisuuden päästä Nationalsiin, koska hän siirtyi vähemmän taitavalle joukkuetoverilleen.

Heidän valmentajansa on Ego Jinpachi, joka aikoo 'tuhota japanilaisen häviäjäjalkapallon' ottamalla käyttöön radikaalin uuden harjoitusohjelman: eristää 300 nuorta hyökkääjää vankilaiseen laitokseen nimeltä 'Blue Lock'.