Blue Lock -jakso 14: julkaisupäivä, spekulaatiot, katso verkossa

Blue Lockin jakso 14 julkaistaan ​​lauantaina 14. tammikuuta 2023. Tuomme sinulle animen viimeisimmät päivitykset.

Blue Lockin jakso 13 oli suosikkijaksoni vielä – näimme Isagin, Nagin ja Bachiran taistelun Blue Lockin vahvimpia pelaajia vastaan. Vaikka ottelu oli uskomattoman jännittävä ja viihdyttävä, Isagin joukkueen tappio oli pettymys, mutta ei yllättävää.

Vaikka hän halusi pysyä Isagin ja Z-joukkueen kanssa loppuun asti, Bachira liittyi Itoshin tiimiin, mikä tarkoittaa, että Isagin täytyisi voittaa heidät saadakseen hänet takaisin. Tässä uusimmat päivitykset.

Sisällys Jakso 14 Spekulaatioita Jakson 14 julkaisupäivä I. Onko Blue Lockin jakso 14 tauolla tällä viikolla? Jakson 13 yhteenveto Mistä katsoa Blue Lockia? Tietoja Blue Lockista

Jakso 14 Spekulaatioita

Seuraava jakso sijoittaa Isagin ja Nagin takaisin kolmannen kierroksen alkuun, kun taas Isagi pyrkii saamaan Bachiran viereensä. Isagin on pelattava Bachiraa vastaan ​​jossain vaiheessa. Vaikka Isagilla ei ole häntä enää, on mahdollista, että Nagin ja hänen voimansa yhdistäneen voiman pitäisi riittää heille selviytymiseen.

Isagi ja Nagi | Lähde: Crunchyroll

Voisimme nähdä myös seuraavan 3×3-taistelun, ja seuraavassa ottelussa ovat Kunigami ja Chigiri joukkueeseensa valitsemansa kolmannen henkilön kanssa. Jaksoissa on tästä lähtien enemmän kilpailukykyä.

Jakson 14 julkaisupäivä

Blue Lock -animen jakso 14 julkaistaan ​​lauantaina 14. tammikuuta 2023. Jakson nimeä tai esikatselua ei ole näytetty.

I. Onko Blue Lockin jakso 14 tauolla tällä viikolla?

Ei, Blue Lockin jakso 14 ei ole tauolla tällä viikolla. Jakso julkaistaan ​​edellä mainittuna päivänä.

Jakson 13 yhteenveto

Isagi teki maalin muuttamalla yhden laukauksistaan ​​maaliksi Bachiran, Nagin ja Isagin loistavien syötteiden ansiosta. Itoshi Rin kuitenkin tasoitti heidät voimakkaalla maalilla aloituspotkusta lyhyen ajan sisällä.

Isagi tekee ensimmäisen maalin | Lähde: Crunchyroll

Aryu ja Tokimitsu tekivät tämän jälkeen soolomaaleja. Nagi kehitti strategian, kun tulos oli 3-1, jotta kaikki kolme pelaajaa pääsisivät pelaamaan 15 metrin etäisyydellä toisistaan, jotta he voisivat syöttää helposti toisilleen. Tällä hetkellä Bachira löysi Nagille maalintekomahdollisuuden ja pakotti hänet syötöllään hyödyntämään sitä.

Isagilla ja hänen joukkueella oli vielä mahdollisuus, kun tilanne muuttui 3-2:ksi. Itoshi yritti jälleen kerran tehdä maalin aloituksesta tässä vaiheessa. Itoshi oli tekemässä kulmapotkua, kun Isagi hyppäsi ilmaan pysäyttääkseen pallon. Itoshi saattoi tehdä maalin kulmapotkusta, kun Isagi asettui rangaistusalueelle.

Itoshin kulmapotku | Lähde: Crunchyroll

Sen jälkeen Itoshi merkitsi Isagin, kun Isagin joukkue yritti tehdä maalin sen jälkeen. Isagi oli epätoivoinen, kunnes Itoshi ohitti hänet nopeasti, nappasi pallon ja kääntyi ympäri aloittaakseen vastahyökkäyksen.

Itoshin joukkue onnistui voittamaan voiton tehtyään pelin viidennen maalin, ja he olivat siirtymässä seuraavalle kierrokselle, kun pelaajat eivät voineet päättää, kumman pelaajan valitsisivat vastustajajoukkueesta.

Lopulta Tokimitsu ja Aryu päättivät, että he halusivat Meguru Bachiran mukaan. Bachira päätti kunnioittaa sääntöjä ja siirtyä neljänteen vaiheeseen, vaikka hän halusi pelata jalkapalloa Isagin kanssa loppuun asti.

Bachira liittyy Itoshin tiimiin | Lähde: Crunchyroll

Mistä katsoa Blue Lockia?

Katso Blue Lock päällä:

Tietoja Blue Lockista

Blue Lock on japanilainen mangasarja, jonka on kirjoittanut Muneyuki Kaneshiro ja kuvittanut Yusuke Nomura. Sitä on julkaistu Kodanshan Weekly Shōnen -lehdessä elokuusta 2018 lähtien. Blue Lock voitti 45. Kodansha Manga -palkinnon shōnen-kategoriassa vuonna 2021.

Tarina alkaa Japanin putoamisesta vuoden 2018 FIFA World Cupista, mikä saa Japanin jalkapalloliiton käynnistämään ohjelman, jossa etsitään lukion pelaajia, jotka alkavat harjoitella valmistautuakseen 2022 Cupiin.

Isagi Youichi, hyökkääjä, saa kutsun tähän ohjelmaan pian sen jälkeen, kun hänen joukkueensa menettää mahdollisuuden päästä Nationalsiin, koska hän siirtyi vähemmän taitavalle joukkuetoverilleen.

Heidän valmentajansa on Ego Jinpachi, joka aikoo 'tuhota japanilaisen häviäjäjalkapallon' ottamalla käyttöön radikaalin uuden harjoitusohjelman: eristää 300 nuorta hyökkääjää vankilaiseen laitokseen nimeltä 'Blue Lock'.