Blue Lock -jakso 10: julkaisupäivä, spekulaatiot, katso verkossa

Blue Lockin jakso 10 julkaistaan ​​lauantaina 10. joulukuuta 2022. Tuomme sinulle animen viimeisimmät päivitykset.

Blue Lockin yhdeksäs jakso käänsi Team Z:n asiat toisinpäin, mikä vaikutti mahdottomalta voitolta. Joukkue V teki kolme maalia ensimmäisellä puoliajalla, ja vaikka Z-joukkue menetti moraalinsa, Bachira nousi ja teki maalin ja voitti Joukkueen V hullun kaksikon.

Team Z kasvaa hieman jokaisessa pelissä, mutta tässä ottelussa he nousivat nopeimmin samalla, kun he osoittivat taitoja, joita Bachira hallitsi koko ajan. Tässä uusimmat päivitykset.

Sisällys Episodi 10 Spekulaatio Jakson 10 julkaisupäivä 1. Onko Blue Lockin jakso 10 tauolla tällä viikolla? Jakson 9 yhteenveto Tietoja Blue Lockista

Episodi 10 Spekulaatio

Seuraava jakso jatkaa ottelua Team V. Bachiraa vastaan, ja Chigiri näyttää tekevän tällä hetkellä eniten ja tulee jatkossakin olemaan avainpelaajia. Nagi on laukaisenut Isagin, ja odotan Isagilta uutta temppua sen takia.

Chigiri Hyoma | Lähde: Crunchyroll

Joukkue Z voittaa todennäköisesti Joukkueen V nyt, kun he ovat saaneet takaisin motivaationsa ja itseluottamuksensa tasatilanteessa Joukkueen V kanssa. Jos he tekevät niin, he ovat ensimmäinen joukkue, joka voittaa Joukkueen V.

Jakson 10 julkaisupäivä

Blue Lock -animen jakso 10 julkaistaan ​​lauantaina 10. joulukuuta 2022. Jakson nimeä tai esikatselua ei ole näytetty.

1. Onko Blue Lockin jakso 10 tauolla tällä viikolla?

Ei, Blue Lockin jakso 10 ei ole tauolla tällä viikolla. Jakso julkaistaan ​​edellä mainittuna päivänä.

Jakson 9 yhteenveto

Reo otti pallon haltuunsa ja iski sen Nagille, joka näytti olevan kantaman ulkopuolella. Mutta hän siirtyi nopeasti vastaanottamaan pallon askeleessaan ja löi sen maaliin 1-0. Nagi käyttää Reon syötöä maalintekoon 2-0 yläpotkulla.

Nagi tekee maalin kahdesti | Lähde: Crunchyroll

Zantetsu Tsurugi ohitti Chigirin äkillisellä nopeudella. Hän tarttui palloon ja juoksi kohti Z-joukkueen maalia. Hän näki aukon puolustuksessa ja lähetti näppärän laukauksen yläkulmaan tehden lukemat 3-0.

Meguru Bachiralla oli epätavallinen ajo. Kolme maalia takanaan ei lannistanut häntä; päinvastoin, ne ruokkivat häntä. Hän oli innostunut Joukkueen V triosta ja motivoitunut parantamaan. Bachira ihastui useilla askeleilla Reon ollessa tiellään ennen kuin hän hyppäsi ohi ruletilla.

Bachira innostuu | Lähde: Crunchyroll

Zantetsu tuli seuraavaksi. Nopeuteensa luottavainen Bachira käänsi pallon ylös ja teki maalin kuminauhalla ilmassa. Bachira nosti joukkueen moraalia. He päättelivät, että mukavuusalueeltaan poistuminen oli välttämätöntä menestyäkseen.

Chigiri katkaisi Nagille tarkoitetun syötön ohittamalla Zantetsun nopeudellaan. Lopulta Chigiri saattoi estää hänen laukauksensa, kun Igarashi ja Naruhaya keskittyivät Nagiin.

Nagi provosoi Isagin ja kutsuu häntä tehottomaksi. Kunigami lisäsi vielä yhden pisteen Team Z:lle. Hän inspiroitui Isagin sanoista, työnsi itsensä mukavuusalueensa ulkopuolelle päästäkseen eteenpäin, ja hän teki loistavan lyönnin ja teki maalin 3-2.

Raichi otti pallon Reolta ja edisti sen punapäälle. Chigiri löysi aseensa ennen kuin kohtasi Zantetsun. Hän ohitti sen eteenpäin ja juoksi sen perässä Zantetsun viereen. Chigirillä oli kuitenkin nopeampi nopeus ja Zantetsulla vain nopea nouto. Hän päätti juoksun maalilla, joka tasoitti pelin lukemiin 3-3.

Chigiri ohittaa Zantetsun | Lähde: Crunchyroll
Katso Blue Lock päällä:

Tietoja Blue Lockista

Blue Lock on japanilainen mangasarja, jonka on kirjoittanut Muneyuki Kaneshiro ja kuvittanut Yusuke Nomura. Sitä on julkaistu Kodanshan Weekly Shōnen -lehdessä elokuusta 2018 lähtien. Blue Lock voitti 45. Kodansha Manga -palkinnon shōnen-kategoriassa vuonna 2021.

Tarina alkaa Japanin putoamisesta vuoden 2018 FIFA World Cupista, mikä saa Japanin jalkapalloliiton käynnistämään ohjelman, jossa etsitään lukion pelaajia, jotka alkavat harjoitella valmistautuakseen 2022 Cupiin.

Isagi Youichi, hyökkääjä, saa kutsun tähän ohjelmaan pian sen jälkeen, kun hänen joukkueensa menettää mahdollisuuden päästä Nationalsiin, koska hän siirtyi vähemmän taitavalle joukkuetoverilleen.

Heidän valmentajansa on Ego Jinpachi, joka aikoo 'tuhota japanilaisen häviäjäjalkapallon' ottamalla käyttöön radikaalin uuden harjoitusohjelman: eristää 300 nuorta hyökkääjää vankilaiseen laitokseen nimeltä 'Blue Lock'.