Ampua! Tavoite tulevaisuuteen Ep 9: julkaisupäivä, spekulaatiot, katso verkossa

Shootin jakso 9! Goal to the Future -anime julkaistaan ​​lauantaina 27. elokuuta 2022. Tuomme sinulle uusimmat animepäivitykset

En voinut lopettaa nauramista sille, kuinka dramaattisia Sonoda ja Amagai olivat Shoot!-sarjan 8. jaksossa! Maali tulevaisuuteen, kun Sonoda pelasi käsipallon. En ole varma, miksi arvostan tämän sarjan kiusallisuutta.

maailman mustin nainen

Miksi 'nukkemestari' oli niin 'paha'? Nuo hullunkuriset naureskelut ja se, kuinka hän säikähti paljastuessaan, olivat naurettavia.

Joka tapauksessa olen iloinen, että joukkue lopulta voitti ensimmäisen pelinsä; he ansaitsivat sen, ja toivon, että heidän voittosarjansa alkaa tästä. Mielenkiintoista on, että Subaru tunnistaa, ettei hän voi ajoittaa passejaan Tsujille, joten oletan, että se pidätti häntä.

Sisällys Episodi 9 Spekulaatioita Jakson 9 julkaisupäivä 1. Is Shoot! Tavoite tulevaisuuteen tällä viikolla tauolla? Jakson 8 yhteenveto Tietoja Shootista! Tavoite tulevaisuuteen

Episodi 9 Spekulaatioita

Shoot!:n jakso 9. Tavoite tulevaisuuteen on nimeltään 'Collapse'. Tämä voi johtaa meidät siihen johtopäätökseen, että seuraava Kakegawan kohtaama joukkue saattaa antaa heille vaikean ajan.

Ampua! Tavoite tulevaisuuteen | Lähde: Virallinen nettisivu

On vaikea uskoa, että he häviäisivät ottelun kaikkien viime jaksojen kertymisen jälkeen. Tämä on siis epätodennäköinen tapahtuma.

Jakson 9 julkaisupäivä

Shootin jakso 9! Goal to the Future -anime, nimeltään 'Collapse', julkaistaan ​​lauantaina 27. elokuuta 2022.

1. Is Shoot! Tavoite tulevaisuuteen tällä viikolla tauolla?

Ei, jakso 8 Shoot! Tavoite tulevaisuuteen ei ole tauolla tällä viikolla. Jakso julkaistaan ​​aikataulun mukaisesti.

Jakson 8 yhteenveto

Jakso alkaa valmentajan puhumalla joukkueelle. Tsuji tunsi jonkun katseen hänessä. Peli alkaa, ja kaikki opiskelijat kannustavat Kakegawaa. He ovat välittömästi vastustajansa hallinnassa ja päästävät maalin minuutin sisällä aloituksen jälkeen.

kuinka tehdä muovikuppivalopallo

Vastustajajoukkue painaa jatkuvasti Kakegawan pelaajia, jotka pyyhkäisivät jaloiltaan. Tsuji ymmärtää, että joku ohjaa pelaajia kuin nukke. Hän yrittää paikantaa kyseisen henkilön, mutta turhaan. Kaikki ovat hämmentyneitä siitä, kuka on nukkemestari. Puoliajan vihellys soi.

Kaikki kokoontuvat keskustelemaan. Kamiya käskee heitä muistamaan pelinsä Hiramatsun joukkueen kanssa. He innostuvat ja pääsevät yhteisenä tavoitteena voittoon. Tsuji yrittää houkutella nukkemestaria huutamalla satunnaisia ​​käskyjä hänen joukkuetovereilleen. Toinen joukkue nousee näkyvästi selälleen.

Nyt Kakegawa hallitsee. Turhautunut, vihollisjoukkueen numero 8 huutaa ääneen. Nukkemestari paljastaa itsensä. Kun hänen identiteettinsä on selvinnyt, Kakegawan pelaajat tuntevat olonsa itsevarmemmaksi.

tarhan koira ennen ja jälkeen

Mutta nukkemestari tiputtaa pallon Sonodan ohi lyödäkseen palloa. Sonoda saa takauma, jossa Kamiya käski häntä ajattelemaan kaksi askelta eteenpäin. Pallo ohittaa Amagain, mutta Sonoda on paikalla pelastamassa pallon käsillään.

Hänet suljetaan pois pelistä. Rangaistuslaukauskilpailussa Amagai torjui loistavasti. Sitten hän antaa pallon Subarulle, joka saa sen Tsujille, mutta se ei ole ajoitettu oikein. Sen sijaan, että Tsuji ampuisi oikealla, hän etsii heikompaa vasenta jalkaa ajankohdan mukaan.

Hän saa voimakkaan iskun kohti maalia, mutta osuu poikkipalkkiin. He tekevät sen uudelleen, ja Subaru saa pallon Jolle, koska hänen ajoituksensa ei täsmää Tsujin kanssa.

Jo ohjaa pallon Tsujin suuntaan sanoen, että heidän on pelattava ajoitusottelu. Tsuji ampuu ja saa pallon sisään. Pian maalinteon jälkeen viheltää kokopäiväinen pilli. Peli etenee PK-rangaistuslaukauksiin, joissa Kakegawa nappaa 5-3 voiton vastustajansa.

LUKEA: Ao Ashi Jakso 19: Julkaisupäivä, Spekulaatio, Katso verkossa Katso Shoot! Tavoite tulevaisuuteen:

Tietoja Shootista! Tavoite tulevaisuuteen

justyna 'sosenka' Sosnowska

Ampua! Goal to the Future on jatko-osa animesarjasta vuoden 1990 Shoot! Tsukasa Ōshiman sarja. Noriyuki Nakamura ohjaa sarjaa EMT Squaredissä Mitsutaka Hirota kirjoittaa käsikirjoituksia ja Yukiko Akiyama suunnittelee hahmot.

Se seuraa Kakegawa Highin legendaarisen jalkapalloseuran seuraavan sukupolven valmentajanaan Atsushi Kamiya. Tarina pyörii päähenkilö Hideto Tsujin ja uuden joukkueen ympärillä, mikä synnyttää toisen eeppisen saagan.